Öroninflammation,

Självklart var det öroninflammation som var boven! Men nu har vi penicillin hemma så nu ska Tuvas små öron bli bra snart! Tur att penicillinet är effektivt och verkar fort, så förhoppningsvis blir det en lugn och ont-i-öronen-fri-natt inatt :)

Update,

Känner mig som en nybörjare varje gång (läs: dom väldigt få gånger) jag bestämmer mig för att skriva i bloggen. Jag ber om ursäkt för min tråkiga blogg, om det nu överhuvudtaget finns någon som brukar intressera sig av att läsa den? Vad vet jag!

Igår var det iallafall dop för lilla Alva, tänk vad tiden går fort, hon är redan tre månader och det känns som att hon nyss föddes! Det gick iallafall bra med Tuva, liite jobbigt var det att sitta stilla i kyrkan men vad kan annat kan man förvänta sig av en livlig och springsugen Tuva? :P Hon fick då äntligen bli feberfri igår, efter en veckas envis och hög feber...men så inatt kom nästa smäll! Hon vaknade och vad helt hysterisk, hon bara skrek och hade jätteont någonstans men vi visste inte vart (och alla ni föräldrar därute vet hur frustrerande det kan vara!). Så inatt har hon varvat med att sova och skrika utöversig lillstackarn, men när hon vaknade vid 5 imorse och skrek och tog sig över ena örat så känns det som att det inte kan vara mycket annat än öroninflammation. Så jag har suttit med henne i soffan så att hon tillslut kunde somna om, och hon sover än, helt utslagen, både av en veckas feber och en hel natts öronont (mest troligt). Har ringt vårdcentralen och fick en sk akuttid 10.30 så nu hoppas vi på att problemet fastställs så att vi vet vad vi ska kurera henne med!

Nu till något roligare, vi ska ju få nya grannar, och inte vilka som helst utan våra fd grannar och goda vänner Bea, Kim och lilltjoppan Thea :) Då ska vi umgås flitigare än vad det har blivit nu sen vi flyttade hit :)

Nu blir det duschen innan Tuva vaknar, känns som att det kan bli svårt sen beroende på hennes tillstånd.