Världens finaste...

busar i lekparken:)

Lycka!



Att få följa med mormor till hästarna kan vara det bästa som finns, särskilt när man får mata i dem ett halvt äppelträd och mysa med dom samtidigt;)


Wow!

Igår åkte vi med barnen på Skellefteå Air Show. Stora ögon på dom små kan jag lova;) Det var riktigt häftigt att se, nästan så man blir sugen på att ta flygcertifikat och flyga själv:P Vi var då inte ensamma om att se på showen, det var riktigt mycket folk! Efter en dryg timme begav vi oss hemåt och då blev det en cykelpromenad (Tuva cyklade och jag körde Leon i vagnen) till Hörnan för lite lördagsgodis. Kvällen spenderades i soffan med massa filmmys!


En spännande dag!

Systeryster!

Den skitungen bokade i tisdags en sista minuten till Marmaris och åker ikväll! Roligt och härligt för henne såklart, inte bara det att jag är en gnutta avis utan nu ska man gå och oroa sig i en vecka att allt ska gå bra! Höll ett litet tal för henne ikväll när vi sa hejdå. Ni vet: "Inte lämna varandra ur sikte!, Inte ta emot något drickbart från okända!, Inte lämna glaset utan uppsikt! And so on! Men det är tur att jag har en klok och duktig syster:) Love you!



Mysdag i ursviken

Idag har jag och barnen haft en mysdag i ursviken med bästa Bea och Thea:) Barnen har busat, pysslat, stojjat, sprungit, skrattat och busat ännu lite till! Vi käkade Beas goda korvstroganoff till lunch sen hade jag med mig en äppelpaj till efterrätt! Stortjejerna leker jättebra med varandra, det är roligt att se:) Och snart kommer lillknodden! Gud så mysigt:) Tack för idag åsså planerar vi in en dejt snart igen?:)



Tandis

Imorse var jag hos tandläkaren med Tuva för att kolla upp hennes framtänder. För drygt två veckor sen krockade hon och Rasmus i studsmattan och hennes tänder slog i hans skalle, det blödde ska ni veta och tandköttet var lite uppsvällt dagen efter, men tänderna satt kvar och det såg ut att läka bra så vi tänkte inte mer på det. Men så för några dagar sen tyckte jag att hennes tänder börjat ändra färg, lite mer beige/grå än de andra, och då förstod vi ju att smällen hade tagit rejält! Så idag var vi hos tandis och röntgade tänderna men i detta nu gjorde man inget utan vi fick en ny tid om fyra veckor för att se om det ser annars ut då. Tydligen så kan dom bli lite ljusgrå och ibland gå tillbaka till sin normala färg, eller förbli ljusgrå, men i värsta fall blir de mörkare och mörkare och dör helt och hållet och då måste de dras ut. Håller verkligen tummar och tår för att det inte blir värre! Men hon har inte ont eller så och kan tugga med tänderna så det är ju skönt iaf. Återkommer senare med mer info.


Tuva med sin "jag-ler-och-låtsas-att-jag-inte-är-nervös-min".

Jag tar tillbaka!

Jag tar tillbaka det jag sa i det senaste inlägget, dvs. att jag var nöjd över min nya HTC Incredible S! Jag köpte den på söndan, bytte till en ny på onsdan då den knappt gick prata i! Alla som jag ringde hörde bara sig själv x100, det blev bara en massa eko i en plåtburk, ekade även lite för mig sen var det som om det tappade sändning, det blev väldigt "hackiga" samtal, riktigt irriterande! Den nya hade samma problem, så då gav jag upp och gick med bestämda steg till expert för tredje gången inom loppet av en vecka och sa att nu fick det vara nog, nu vill jag byta till en helt annan telefon! Och det fick jag (ett plus för bra service!), så numera har jag en Samsung Galaxy S2, och den är jag mer än nöjd med!


Touch me!

Idag har även jag joinat "touchklubben", och det blev med en HTC Incredible S. Nu väntar jag bara på mitt efterbeställda 3G-simkort (haha, ja jag har fortfarande mitt gamla 2G!) sen kan jag börja använda telefonen på riktigt, ni vet surfa, ladda hem appar och sånt som alla andra verkar hålla på med dagarna i ända:P Nej skämt å sido, det känns riktigt bra och kul framförallt!:)

Nu ska jag krypa till kojs med Tuva som har vaknat uppe i sängen och tycker att jag ska sova med henne:)