K.I.L.L.M.E

Jag vill varna känsliga läsare för att fortsättningen av detta inlägg kommer att innehålla många svordomar och självhatande fraser! Here we go...

Jag är så arg och irriterad på mig själv, vilken jävla pantskalle jag är! Jag var bombsäker på att Eclipse-premiären var inatt men nej, den var ju såklart igår!! Alla har pratat om onsdagnatt och då har jag tänkt onsdagnatt inte onsdag-tidig-morgon. Men men såhär går det när man är en förvirrad tvåbarnsmamma på 22 år med alldeles för lite koll på mina egna behov, och för att inte tala om alldeles för inaktiv på facebook som garanterat hade gett mig ett antal påminnelser av folk som taggat inför filmen IGÅR!
Nä nu ska jag deppa ihop ikväll! Det blir en inlinessväng till maxi med syrran och sen ska jag trycka onyttigt tills jag spricker! Ska deppa tills på fredag 21.15 då jag äntligen ska få se filmen som jag borde sett igår (tidigt imorse) och jag ska fanimej på premiären av Breaking dawn!!!


Bergsbestigning

Packade in ungarna i cykelkärran på förmiddan plus 10kg (?) packning och trampade iväg mot Morön. Fram till stan går det ju som en dans då vägen är plan men eftersom att mamma och pappa bestämde sig för att flytta till toppen av ett berg (bara liite överdrift) för snart 23 år sen så fick jag kämpa mig och barnen upp för ett par rejäla backar! Tjurig som jag är så hade jag bestämt mig för att jag skulle klara hela vägen utan att gå, och det gjorde jag, dock var jag relativt svettig när vi kom fram 25 min senare!
Just nu sover guldklimparna och lite senare idag bär det av till Medle för att fira kusin Amanda som fyller myndig idag, GRATTIS! Och vid midnatt har jag ju bjudit världens bästa syster på premiären av Eclipse som vi båda ser väääldigt mycket fram emot!


Lekparken

Äntligen har minimannen i huset somnat. Han var riktigt tjurig ikväll så jag gav upp och han fick vara vaken en stund till, trots att han uppenbart var svintrött! En lekstund på Tuvas rum och en flaska senare så sover han som det lamm han vanligtvis är. Jag och Tuva myser i sängen framför Hitta Nemo medan Robin sitter i en bil påväg mot Stockholm! OBS! Bli inte avundsjuka tjejer, det handlar inte om hotellfrukost, berg-och-dalbaneåk och shopping, nej här snackar vi tre grabbar, ett tvåstjärnigt baksäte och bilmek!



Eftermiddagsmys i lekparken

Tur och retur

Tack vare cykelkärran har jag och Robin fått oss lite behövlig motion de senaste två dagarna. I förrgår testade vi den nya cykelvägen från a-torp till bergsbyn, sen över bron, ett stopp i Tuvagårdens lekpark sen genom stan och hem. Och igår blev det en sväng fram och tillbaka till Skelleftehamn. Skulle tippa att det ser rätt lustigt ut när vi kommer framfarande, jag trampandes som ett jehu (på ettans växel då de andra inte ville sammarbeta) med en cykelkärra bakom, innehållande två barn som varvar mellan att skratta och slita storasystrar i håret och sen en sambo hack i häl sparkandes på en kickbike! Ser ni det er framför er? Rätt komiskt, eller hur?:P Men härligt är det iallafall, och både billigare och miljövänligare än att ta bilen ( inte för att vi har någon som funkar för tillfället men det är en annan femma)!

Nä nu ska jag kicka till dagis och hämta Tuvaluva, hon fick bestämma färdmedel imorse och oväntat nog blev det kickbiken!

Familjedagar

Igår blev det två nya inköp, en kickbike och en cykelvagn, och dessa har hittills resulterat i två roliga och mysiga familjedagar. Är för trött för att skriva en massa ikväll så här kommer några bilder istället :)



Min fina familj!

Midsommar

Midsommar bland snor och ömma halsar! Skojigt värre! Med tanke på vårt tillstånd så får vi se vad som sker idag, ska iallafall förbi och gratta pappa som fyller 54 år idag! Grattis världens bästa pappa:)

Trevlig midsommar på er allihopa!


Högvarv!

Just nu går hjärnan på högvarv! Mycket att tänka och fundera på. Stora beslut som ska tas, osv. Nu måste jag sova och vila den ett tag. Nya friska tag imorgon!

Imorgon har Tuva dagis och då ska jag och mamma passa på att plantera lite ute på våran framsida:)

Heldagsprojekt!

Fy fan säger jag bara! Jag är sååå less på att sitta och köra bil nu! Jag och Robin har varit och hämtat hem bilen från Umeå idag, i form av bogsering! Enligt lag får man ju endast köra 30km/h så ni kan ju tänka er att det tog ett tag! (Okej då, lite fortare kanske vi körde emellanåt men TID tog det!) Nu ska vi typ dö i soffan och längta efter barnen som blev kvar hos mormor och morfar inatt då vi typ nyss kom hem.

Tack till Malin och Krille för lånet av bilen och till Sandra och Peter vars gård förnuvarande är parkeringsplats för skrotbilen! ;)

För ett litet tag sen...


Behöver jag säga att vi sänkte sängen direkt?:P

?!

Full rulle! I samma veva som Leon blev 7 månader (i förrgår) har han visst lärt sig att ställa sig upp mot möbler och suga på tutte!


Ni får ursäkta den urusla kvalitén på bilderna men lånetelefonen som jag får stå ut med några dagar till är inte så high tec!

                                              


Skakis!

Gud vad läskig jordävningen var igår. Jag och syrran satt och såg tv när det började låta konstigt, typ som åska fast kontigare och sen skakade hela huset! Om det där lilla fick mig skakis så förstår jag verkligen hur rädda dom som bor nära riktigt stora jordbävningarna ska känna sig, där möbler välter, fönster krossas, tak rasar in! Usch!

Eclipse!

Är överlycklig för jag har fått tag i biljetter till världspremiären av Eclipse! Så den 29 juni kl 23.59 sitter jag i biomörket! :)

Tjejfest

Igår vankades tjejfest i Elinas 23-årsdags ära! Dagen inleddes med en tripp på stan med Bea, Elina och Maria, de två förstnämnda skulle hitta något att ha på sig och sen skulle alkoholen inhandlas innan vi for vidare till hem till Bea för att förbereda oss inför kvällen. Jag blev proffssminkad av Malin och fick snygga lockar i håret av Bea:) Tjejerna droppade in eftersom och jag tror vi var 12 stycken som mest!
Det var jätteroligt och stämningen var på topp! Vid 23.30 tiden begav vi oss till stan på lite olika sätt. Jag åkte taxi med Malin, Bea och Maria och sen ställde vi oss och köade utanför Station. Jag, Malin och Bea gav dock upp efter ett tag då vi insåg att det var fullt och dom bara släppte in folk när andra gick därifrån, så vi gick en tväris till Calles och sen blev det Max innan vi slutligen begav oss hem.
Jag har mått prima hela dagen trots en frisk blandning av cider, sprit, vin och champagne, så det tackar jag för! Innan barnen kom hem från farmor Kerstin på eftermiddan städade vi undan det värsta efter fjärrvärme killarna, har kvar att skura i en del rum men det får jag ta imorgon. Leon sover och nu är det Tuvas tur att nattas sen ska jag slappa i soffan:)

Bajs telefon!

Om någon mot förmodan skulle försöka få tag på mig så kan jag meddela att min telefon paj! Den fick tuppjuck ikväll så den måste lämnas in! Den visar tydligen tecken på att det bara är en viss uppdatering som måste göras, så jag håller tummarna för det. Nog för att den är försäkrad och har garanti kvar dessutom men jag pallar inte att vänta i 3 år på att få tillbaka en inlämnad mobil!

Nu vet ni varför jag verkar osocial och okontaktbar.

Nu!

Nu har det kommit! Huset har kommit! Så det blir att fara på visning nästa vecka. Det uppfyller många av våra kriterier så vi hoppas att det känns lika bra på plats! :)

Godnatt!

Trött i sinne! Nu ska jag sova och det ska bli sååå skönt! Robin är påväg till Piteå (Peter är snäll och skjutsar) för att köpa sig en arbetsbil för miljonte gången! Han måste ju ha en imorgon då våran sat-bil är pajj! Den ska hur som helst bort från våran ägo snarast möjligt, skrot bil! Nä nog klagat över bilen, nu väntar min kära säng.

Godnatt!

Fashion

Lillpruttan i sin nya långklänning (från pappa)
& sina nya gladiatorsandaler (från mamma).

Hemma!

ÄNTLIIIGEN HEMMA! Sitter och myser med Leon och inväntar Tuva som snart kommer hem:) Ikväll ska det mysas och njutas, bil-fan får vi ta itu med imorgon.

+

Ändrade planer.
Nu sitter vi på bussen påväg hem, hoppade på 11 och beräknas vara hemma efter 16. Bilen hämtas av en av företagets lastbilar imorgon. Nu har jag kraftig Tuva-och-Leon-abstinens!

Bilj*vel!

Efter en mysig helt i Stockholm skulle såklart våran vanliga otur drabba oss. Strax efter 23 igår när vi körde genom Härnösand så tyckte Robin att bilen började gå slött, vi stannade av på Shell och upptäckte att det rök som fan från bilen och luktade bränt. Några snälla killar stannade när dom såg att vi hade problem, bilkillar dessutom, och kunde konstatera att vi hade råkat ut på ett turbo ras! Det fanns inte så mycket annat att göra än att ta in på närmsta hotell.
Nu på morgonen har jag pratat med Robins chef och han var snäll och ringde sin snälla bror som ska hämta upp oss i eftermiddag efter han slutat jobbet med lastbil och flak. Guld värd! Så sent ikväll är vi förhoppningsvis hemma. Fan vad jag saknar barnen!

Nu blir det hotellfrukost och sen ska vi väl försöka fördriva tiden.

Impuls!

Igår fick Robin en impulsidé si sådär kl 17, och det var att vi skulle åka till Stockholm på en mysweekend. Vi hade tur med barnvakt, Tuva fick komma till farmors stuga och Leon till mormor och morfar:) Så vi startade bilturen kring 19 och var framme seeent, eller ska jag säga tidigt imorse! Efter en kort natt och en lång dag idag av virrande och försök till lokalisering i Stockholms innerstad, plus ett kvällsbesök på Gröna Lund med sommarkryss och karuseller, så är vi rätt slut nu. Nu blir det att mysa ner sig i sängen, kolla på en film och käka lite remmar, måste ju ladda inför stadsrundan imorn;)

Over and out!

Pippi-tröja

Nu ligger barn nr 1 i sängen och nr 2 har jag tänkt försöka underhålla ett litet tag till så han är riktigt trött när han lägger sig. För tillfället är han nöjd och roar sig med heminredningstidningar under soffbordet och jag är också nöjd för snart börjar Vampire Diaries!


Söt och glad kille i storasysters gamla pippi-tröja ;)

Bea-mys & toastäd

Imorse när jag hade lämnat Tuva på dagis och var påväg hem mötte jag Bea och Thea. Jag och Leon promenerade med dom till Theas dagis och sen blev vi inbjudna på frukost följt av kaffe:) Var där ända fram till 12.30 och då skulle Bea på banken och fixa lite saker inför husköpet. När jag kom hem körde jag en vända med dammsugaren och sen började rensandet. Det blev en hel kasse full med skrot när jag städade och omorganiserade toaskåpen, och sen stod dammtorkning och skrubbning av ALLT på tur. Nu känns det fräscht därinne igen!

Imorgon 11.30 ska jag bli snygg, då ska nyttja "kursen" på Make Up Store som jag fick i julklapp. Hade varit kul att bli sminkad där nästa lördag när det blir tjejparty men lördagar är uppbokade låångt i förväg så det fick blir imorgon då den bara är giltig juni ut. Alltid kul med lite tips och idéer och nytt smink ändå:)

Middagstips?

Eftermiddan har vi spenderat tillsammans med Bea och Thea, myys! Flickorna har lekt bra och det är så kul att dom har börjat få lite utbyte av varandra nu:) Nu är det dags att börja med maten men vad sjutton ska man äta? Denna ständiga fråga! Jag skulle behöva en tjock bok med enkla middagstips!


Småpruttarna idag:)

Stekt sill!

Har suttit och stekt på framsidan nu ett tag medan barnen sov, och med tanke på den rödbrända-färgen jag fick igår så slog jag på stort och smorslade in mig med solfaktor 30 idag! Haha, men jag tror fan att jag behöver det en dag som denna, har ganska lätt för att bränna mig och det undviker man ju helst. Nu blir det lunch för mig och barnen:)


Malin: Mina converse-kopior kommer från Eurosko:)


Kavaj

Färdigunnat?! Ha ha trodde jag ja! Nä men jag har letat efter en svart lite längre kavaj men tyckt att 500-600:- är för mycket så jag åkte på Myrorna igår och fyndade en för 105 spänn! Såg knappt använd ut! Bilden visar ett försök på en outfit-bild haha, men jag skippar nog kavajen i värmen ;)