071228

Igår blev lilla Tuva en månad gammal, helt sjukt vad tiden går fort! För mig känns det som att vi nyss kom hem från BB! Hon har det lite jobbigt med magen och skriker lite till och från, mest på kvällarna, stackars lillgumman. Men hon är världens underbaraste och jag hoppas att det blir bättre snart.

Julafton var supermysig. Vi firade hos mina föräldrar så jag fick vara med både min lilla och stora familj, plus att brorsan och hans familj också var där och jag kan inte minnas sist jag firade jul med han :-) En perfekt dag helt enkelt!

Just nu är vi hos Robins pappa i Norsjö. Vi har varit här sen i onsdags och jag vet inte om vi ska hem ikväll eller inte. Jag vill då på stan imorgon så antingen blir det att fara nu på ett tag eller så tidigt imorgon, för mig kvittar det men Robin är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg :-P

Snart är det nyårs också. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än, kanske blir en lugnkväll hemma hos Kerstin och Tomas, vi får se. För mig spelar det som ingen roll bara det blir lungt, kan lika gärna vara hemma, fast det kanske är tråkigt? Aja, nånstans kommer vi att sluta upp iallafall.

Puss på Tuvis :-)

-Sofia

071218

Idag har jag och Robin varit tillsammans i 3 år! Det känns som att åren har sprungit förbi och nu har vi lilla Tuva tillsammans som förövrigt blir 3 veckor gammal idag! :-) Jag älskar er två så mycket och jag skulle göra vad som helst för er!

-Sofia

071216

Då var det söndag då, inte för att jag har så speciellt stor koll på vad det är för dag numera, men idag är det söndag iallafall. Vi har då redan hunnit ha främmande, eller det var typ två timmar sen nu, Tuvas tokfarfar har varit här, och övriga familjen också såklart. Dom svängde förbi och drack lite kaffe sen skulle dom ut på stan och julhandla, det är visst öppet överallt idag.
Igår tog vi det bara lungt, var på kalas hos William ett tag på dan sen så myste vi bara framför tvn, såg Pirates of the Caribean och åt gott. Ikväll är vi bjudna på middag hos Tuvas mormor och morfar, nu är dom sugna på att träffa henne, jag och Robin kan lika gärna hålla oss i bakgrunden för vi är inte intressanta för nån längre :-P
Jag har funderat på om jag ska låna hem mammpapps bil ikväll så att jag och Tuva kan fara en sväng på stan imorgon, känner verkligen att julklapparna måste bli klara nu! Robin börjar ju jobba imorgonkväll så det skulle vara skönt att ha deras bil så vi slipper stressa hem, plus att man ryms lite bättre i den. Kommer nog att kännas lite konstigt nu när Robin börjar jobba igen, då blir jag och Tuva ensamma. Men det blir då en mjukstart iallafall för dom är tydligen lediga från den 21 december typ till den 7 januari, så han hinner bara jobba till på
torsdag! :-)

Nu ska jag fortsätta plocka undan lite härhemma sen ska jag nog packa ihop lite tvätt och ta med mig till mammpapp ;-)

-Sofia

071213

Idag har vi varit på pappas jobb och skrivit på faderskapsintygen, så nu är både jag och Robin vårdnadshavare till lilla Tuva! Lilla Tuva som är snorig och tät i näsan, stackars lillgumman, hoppas att det går över snart för det låter så jobbigt för dig.

Jag är så lycklig för nu kommer jag mig i alla mina vanliga kläder. Har haft jeans heela långa dan! :-)

-Sofia

071212

Oj, tiden bara springer fram. Tänk att våran lilla Tuva blev två veckor gammal igår, det känns som att hon nyss kom ut till oss! Hon är iallafall världens underbaraste och hon förgyller verkligen våra dagar!
image18

image68

071209

Tvättdag! Jobbigt att stiga upp tidigt men samtidigt så känns det bra att göra någon nytta! Robin och Tuva ligger och sover i soffan dom små sötnosarna :-)
Idag kommer brorsan hit och hälsar på. Han har ju inte sett Tuva än, han var ju i Karibien när hon föddes så det ska bli roligt. Tror att kusin Edwin också följer med.
Var som sugen på att ta en promenad idag, får se om jag får med mig Robin annars får jag och Tuva gå själva. Det är så himla skönt att komma sig ut och få lite friskluft för det känns som att vi är inne dygnet runt.

Det blev ingen stansväng i helgen så jag funderar på att ta den imorgon istället. Men det får bli efter lunch då i såna fall för det ska komma hit en distriktsköterska vid 11. Det är bara ett vanligt hembesök, hon ska väl kolla hur vi mår och om allt går bra osv. Robin är dock inte hemma då, han ska, för ovanlighetens skull, tatuera sig då men det spelar ingen roll. Så då tänkte jag att jag och Tuva ska ta bussen in till stan när hon har varit här och sen får Robin möta upp oss där när han är klar. Vi måste verkligen göra klart julklapparna i veckan, känner mig stressad!

Näe gud nu kurrar min mage som en galning, bäst att tysta den med lite mat ;-)

-Sofia

071207

Natten till idag sov Tuva faktiskt riktigt bra = jag fick sova bra! Hon sov då minst 2,5-3 timmar mellan amningarna! Ikväll blir det bara mys framför tvn, måste ju se vem som vinner Idol. Imorgon blir det kanske en sväng på stan, vi får se, det beror på hur vi får sova inatt annars får vi fara till veckan.

Näe nu ska jag gå till soffan och mysa med min lilla prinsessa, ha en bra kväll :-)

-Sofia



PS. Lycka till imorgon Malin, jag håller alla tummar!

071206

Livet med våran lilla Tuva är helt underbart! Nu har det en mening, nu har man verkligen någonting att leva för! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar henne för det är mer än jag någonsin trodde att man kunde älska någon! Tänk att jag och Robin har skapat något så underbart, det är en helt otrolig känsla!

Nu måste jag sluta, lillan är hungrig :-)

-Sofia

071203

Tänk att våran lilla Tuva redan är 6 dygn gammal! Hon är så himla underbar att det inte går att beskriva. Kan knappt fatta att hon äntligen är här hos oss! Allt gick så fort, från att inte ha känt nånting, inga sammandragningar eller förvärkar, till att föda världens perfektaste lilla tjej, det är helt ofattbart! Och att man kan känna sån total lycka och kärlek! Tuva är vårat lilla mirakel, vårat liv, vårat allt! Mamma och pappa älskar dig över allt annat! :-D

Just nu ligger mina två älsklingar i soffan och sover så sött, ska gå dit och pussar på dom nu!



-Sofia