På plats!

Nu är vi på plast och har sovit 4 nätter i huset! Nu är vi riktigt less på att flytta då hela påsken i princip har gått åt till det, men nu är det bara en vända med skrot som jag och pappa ska köra bort imorgon på dan innan skolan (15-17). Igår hade vi en riktig myseftermiddag/kväll här med Elina och barnen. Mamma och Robin byggde ihop den nyinköpta studsmattan till alla barns stora förtjusning. Till middag blev det mumsig pizza! Tuva och William hoppade fram till sent på kvällen, då blev det filmmys med påskägg! Smågrabbarna knoppade i vanlig ordning och finbesöket blev kvar till fram emot 22:) En riktigt mysig dag som måste göras om snart!



Flytt på schemat

Usch vad trött jag är idag! Blev en väldigt sen visit i Skelleftehamn igår. Tuva var med farmor, jag och Leon på promenad med Elina och Robin skruvade med Jeppe. Efter promenade begav jag och lillprutten oss mot Kerstin och då ringde Robin med idén att han och Jeppe skulle åka på Rail Care och tvätta städa bilen. Jag tyckte att det var lite sent att komma på det kl 21 men optimisten själv sa att det bara skulle ta ca 40 min men så blev inte riktigt fallet:P När de äntligen var klara så startade inte bilen (antar att de diggat musik på bilstereon i två timmar!). Han hämtade oss iallafall vid 23.30 och då hade våra söta ganska nyligt knoppat i farmors soffa. Tur att våra barn bara går att lyfta från bilen till sängen och de fortsätter sova:)
Jag vet då en liten tjej som kommer att behöva vila idag, för att hon bestämde sig att det var morgon kl 8!

Nä, nu ska jag göra mig klar för skolan. Sista dagen innan påsklovet, känns skönt! Nog för att vi ska flytta och kanske inte hinner vara lediga så mycket, men vi får försöka vara effektiva:) Vi ska hur som helst på banken idag och träffa säljarna och göra klart affären så vi får nycklarna åså. Och imorgon har söta pappa tagit ledigt för att hjälpa oss:)
Men först: en två timmars föreläsning och mitt PPU-samtal!




PS. Bilen var skinande ren, så trots att jag var så trött att jag ville dö så var det värt det;) Det tål att noteras att den såg ut som en soptipp innan, eller nej det var nog en underdrift!

Vår!

Åh vad härligt det är med vår! Snacka om att solen ger en energi! Trots en full skolvecka så hinner vi njuta av vädret. Igår hämtade jag barnen kl 14, vi käkade mellis ute och lekte, sen tog vi en liten promenad för att möta Elina som kom på besök:) Efter fyra timmar ute var det rätt skönt att komma in, göra barnen klara för sängen och bara slappa i soffan!


Nöjda småfisar på bron;)

Helgen

Helgen har varit toppen! Först IKEA hela lördagen med mamma och Elin, sen grillning med gäster på kvällen. Och igår var det egentligen tänkt att vi skulle köra barnen till Kerstin för att kunna rensa men vi bojkottade det och tog en familjedag på Piteå Havsbad istället! Riktigt mysigt var det och barnen var alldeles lyriska!:)

Nu är det stilla lugnt här hemma. Barnen sover och vi förbereder en sen mysmiddag:) Sen ska vi försöka rensa lite inför flytten!

Kvällsmys

Ikväll har söta Sandra varit här på besök. Vi har sett Greys (såklart), käkat Polly och pratat hus. Mysigt! Hon har just begett sig hemåt och jag borde egentligen röra mig mot sängen om jag ska orka med morgondagen. Är faktiskt ledig från skolan men vi ska börja röja här hemma. Uteförrådet, skrubben under trappen och vinden står på schemat, vi får väl se hur långt vi hinner. Barnen är iallafall "uthyrda", Tuva till min bror och Leon till Sandra. Det är verkligen guld värt med familjen som ställer upp! Då blir arbetet betydligt mer effektivt:)

Sovgott!

Tisdag

Tänk om vädret kunde vara som idag alla dagar! Efter skola och dagishämtning var vi ute och busade med Linn och barnen m fl. Barnen var nöjda och glada! Tänk att vatten kan vara så roligt att leka med, baka med, hoppa i, you name it;)
Sen kom fina pappi förbi med min älskade cykel som varit pajj i snart en vecka! Kedjan hade hoppat BIG TIME så han har spänt den lite + smörjt, oljat, tvättat, putsat, ja gud vet vad han har gjort med cykeln, nu ser den ut som ny:)

Ikväll har jag påbörjat läsloggen inför PPU-samtalet som nalkas! Tycker alltid att början är jobbig, hur man ska starta, är typ det som tar mest tid sen brukar det flyta på rätt bra.

Nej nu måste jag soova, godnatt.



Mina söta busfisar;)

Klart!

Då var det klappat och klart! Idag var jag och skrev kontrakt med de nya ägarna av vår lägenhet (Robin, som är på jobbet, får skriva på i helgen). Det känns toppen att det flytit på så bra som det gjort! Och de nya ägarna är supertrevliga!
Flytten blir tidigarelagd en månad så det är snart dags att börja packa ihop sitt pick och pack och röra sig mot Skelleftehamn:) Tillträdesdag blir den 29 april, det passade bäst för alla så det kommer bli kanon, hoppas vi slipper flyttstressen bara;) Och dom söta säljarna av vårt blivande hus är så snälla att vi får börja flytta in saker ca två veckor innan vi tar över det! Guld värt!

Nu ska jag fortsätta mysa med min mystjej i storsängen framför Lilla Spöket Laban på spökjakt. Riktigt spännande för en liten tjej;) Trevlig helg!