Ett å annat,

Igår kunde Tuva äntligen få fara på dagis igen. Hon blev ju sjuk mitt i inskolandet så hon hade inte varit där på över en vecka men det gick hur bra som helst, jag var med en liten stund i början på fruktstunden och sen gick jag hem och hämtade henne två timmar senare efter lunchen. Hon är så duktig lillgumman :) Efter det var det dags för en liten tupplur i vagnen samtidigt som vi gick mot stan för att möte momme. Vi fikade och kikade runt lite, jag köpte en hissgardin till kontoret och en liten tygbit som ska sys till en kappa i lillfönstret i hallen.

På kvällen fick Tuva vara med momme och moffe då jag och Robin for till hamn och bowlade med Krille, Albin, Liv och Karlsson. Vi spelade och drack lite alkoholhaltigt och sedan bar det av mot stan, och Olles. Det var riktigt trevligt, vi tog det lugnt, satt och snackade, och hade en supermysig kväll helt enkelt. När det stängde där så promenerade jag och Robin till Morön och sov där, eller vi joggade rättare sagt, hela vägen från Skellefteglas till mammpapp ;)

Idag har vi bara slappat och varit på Maxi och storhandlat, självklart fick vi avstämning bara för att vi handlade mer än någonsin och för att Tuva var grinig och less! Haha fun!

Just nu sitter jag och utnyttjar Bredbandsbolagets erbjudande, gratis Spotify till april, asvärt! Alla låtar du kan tänka dig finns åsså kan spara dom i olika mappar, man ljuvar inte låtarna utan dom streamas bara så det är ju bra :P Sitter såklart och nöter mina Twilight-låtar, älskar Paramores låt "Decode"! Och Linkin Parks "Leave out all the rest"!


Nörd, jag vet.

Jaha, vad ska man hitta på att roa sig med ikväll då? Robin är och bowlar nu och senare ikväll har han träning (ja ni läste rätt, han har börjat träna, taiboxning, hm). Jag har ingen bok att läsa (förrän i mars!) och det är garanterat bara skit på tvn! Det blir nog att se Twilight, halvkass kvalla men vad gör det! Och inte behöver man vänta två år på New Moon heller som man hade trott, nä den kommer redan i november iår, till USA iallafall men det ryktas om att vi ska försöka få den samtidigt! Hurra :)



Release 12/3 2009

Nykomling :)

Ikväll fick vi träffa lilla Alva för första gången, och som vanligt så förvånas man alltid över hur små dom små liven är! Hon är verkligen supersöt! Men som Denise sa: "vad hade ni förväntat er? ;), haha och det är ju sant, med dom föräldrarna så är det svårt att bli annat! Tuva var inte så jätteintresserad av sin tremening utan hade mer kul med Soya, deras cocker spaniel, så dom busade på medan vi myste med nytillskottet :)


Lilla Alva, 1 vecka.

Boring!

Har ingen lust alls att skriva blogg längre (det kanske märks?), eller att sitta vid datorn över huvudtaget. Jag sitter 1000 gånger hellre å läser om Bella och Edward, dom få tiderna på dagen jag har tid att göra det (när lillstumpan sover). Har iallafall tagit mig igenom halva trean nu och den är lika fantastisk som etta och tvåan. Längtar till mars då fyran kommer! Gud vad jag älskar dom böckerna!



Gullpruttan! :)

Uppslukad!

Har aldrig riktigt varit någon bokmal, det är nog år och dar sen jag sist läste ut en bok som jag börjat läsa. Men den gamla Sofia är som bortblåst, nu kan jag inte slita mig! Jag är uppe alldeles för sent på nätterna, jag försöker övertala mig själv att jag faktiskt behöver någon timmes sömn men jag måste bara läsa ett kapitel till och sen ett till och ett till och ett till, jag m å s t e veta hur det går för Bella och Edward! Läste ut den första boken á 440 sidor på tre kvällar (enda tiden på dan jag har tid att läsa), så igår började jag med bok nummer 2! Ska försöka ta det lite lugnare med den, ska kanske vara liite mer social med Robin på kvällarna, när han inte pluggar förstås ;P Men det finns inga garantier, jag citerar en kommentar på baksidan av böckerna "Varning: vansinnigt beroendeframkallande!", det kan jag inte annat än hålla med om!



Inskolning,

Idag började Tuvas inskolning på Kvisten och det gick jättebra. Det var full rulle direkt och hon verkade inte blyg för fem öre så jag tror att det här kommer att gå som en dans! Nu i veckan ska vi vara där tillsammans i en timme så att hon hinner landa och sen nästa vecka blir nog tiden kanske utökad plus att hon ska vara där själv och äta lunch en dag för att se hur det går utan mamma, men jag är inte ett dugg orolig för hon är så duktig! :)

Nu måste jag fortsätta med världens bästa bok, "Om jag kunde drömma", ett mirakel att jag har lyckats slita mig!

Nu förstår jag!

Nu förstår jag vad alla menar med Twilight, och vad alla menar med Edward Cullen! Var på bio med Sandra igår och såg den och jag skulle lätt se den ikväll igen och sen imorgon och i övermorgon och...ja ni fattar. Man kan inte annat än förälska sig i kärlekshistorien och inte minst i Edward som lätt skulle kunna få bita mig, haha! Hur som helst så var det den absolut bästa film jag någonsin sett och det lär den vara tills, förhoppningsvis, uppföljaren kommer.