Älskade barn!


Vattenbus:)

Sol & bad

Tisdagen spenderade jag och barnen tillsammans med mor och syster i boviken, och gårdagen med samma folk + broder med familj i byske, vilket blev en riktig hit! Tuva åkte alla rutschkanor som fanns (tillsammans med mig/Martina) och hon ville absolut inte hem när det var dags. Och Leon älskar vattnet, han blir alldeles lyrisk! Så dit ska vi absolut igen! Jag och syster passade även på att bada i havet och simmade ut till den nya flytflotten med rutschkana. Vi hade så kul att vi höll på att drunkna:P Sedan avslutades dagen med en inlinestur hem i det, något för varma vädret av det avseendet, och mamma kom med barnen en stund efter. Tack för två toppendagar!



Jag lever!

Jo jag lever! Trots att det är pause i pluggandet är det inte pause i familjelivet med två småskruttar som springer och busar dagarna i ända och med en miljon planer, tankar och idéer om saker som man ska/vill göra med huset. Nu börjar jag iallafall se lite ljus i tunneln vad gäller Leons rum, rummet som tidigare inte fanns. Väggarna är på plats, gipsskivorna på plats och idag utfördes första spackelvändan (hoppas två räcker). Nu kliar det i målarfingrarna! Sen ska jag boka bästa pappa för lite hjälp med fondväggen, den fina trädtapeten:)

Jag kanske ska uppdatera lite om hur flytten och det nya huset känns - toppen! Visst har vi mycket att göra men området är kanon, härliga grannar, mycket barn i Tuva och Leons ålder på gatan, tror inte att vi hade kunnat hamna mer rätt faktiskt!

Nu gör Robin sista rycket innan en välförtjänt och efterlängtad ledighet! Vi får se hur mycket vi hinner få gjort på de veckorna, men förutom Leons rum ligger prioriteten på utsidan av huset. Det ska bytas tak på garaget, målas på några ställen, röjas i trädgården osv osv. MEN vi ska även hinna njuta såklart!


Det tar sig iallafall :)

Sommarlov!

Sista tentan för terminen skrevs i måndags och case-uppgifterna lämnades in idag! Så nu är jag ledig ända till september! Freedom!:D