Lediga dagar

Jag har varit ledig både igår och idag, och det har även Robin dock av tråkiga omständigheter. Han hade jätteont i ögat när han kom hem från jobbet fredagnatt och härdade ut ända till i söndags då han pratade med 1177 och beordrades åka in på akuten. Där skrapade de bort en metallflisa som satt fast i ögat och även hade börjat rosta. Det blev såklart inte aktuellt att sätta sig i bilen och köra 40 mil till jobbet samma kväll, dessutom skulle han på vårdcentralen dagen efter. Där borrade de bort rosten (som de inte fick bort på akuten) plus några till flisor som de hittade. Nu har han som tur är inte lika ont längre men ögat är väldigt rött och irriterat och rinner konstant. Men även om omständigheterna är tråkiga så känns det skönt att ha honom hemma, det blir verkligen långledighet denna gång då han inte ska tillbaka förrän nästa onsdag och redan varit hemma 5 dagar!

Eftermiddagen har jag och barnen spenderat i Ursviken hos Bea och barnen, vilket alltid är lika mysigt!:) Vi fikade gófika, tjattrade och barnen lekte! Nu sitter jag och förbereder lite inför morgondagens förberedelser till seminariet på torsdag. Vi ska då presentera vår uppstats och även opponera på ett annat pars uppsats. Kommer nog att gå finemang!

Nu ska jag se lite tv innan sängen väntar.

Stortjoppan!

4 år har gått sedan världens finaste lilla tjej kom till världen. Ingenting har varit sig likt sedan dess, det var då livet startade på riktigt. Vad skulle vi göra utan dig älskade Tuvagumman!?

Tuva har varit överlycklig hela dagen så jag drar slutsatsen att hon är mer än nöjd med innehållet av födelsedag nr 4! Hon har fått en massa fina och roliga presenter som lär bli flitigt använda:)


!

Give me part 2, please! Now!


Mammas lilla kille.

Kan inte fatta att det redan gått två år. Två år sedan världens finaste lilla kille kom till oss! En alldeles underbar liten krabat fylld av glädje och bus (och lite trots:P) Tiden springer verkligen fram men trots det så kommer du alltid att vara min lilla pluttskrutt! Älskade fina du, om du bara visste hur mycket vi älskar dig!



<3

Kalas!

Idag har Leon varit huvudperson. En mycket nöjd liten storkille som blivit firad med pompa och ståt av släkt och familj:) Tänk att min lilla plutt blir 2 år imorgon, det är läskigt vad tiden går fort! Den skulle gärna få stå still ett tag. Dagen har bestått av fika, tårta, saft, paketöppning, bus och skoj - med andra ord en dag helt i Leons smak;P Han blev överlycklig av alla saker han fick, det blev en hel del fordon och det kan ju aldrig bli fel;)

Just nu sitter jag bara och tänker på
inlägget jag skrev för ganska exakt två år sen då jag bönade och bad om smärta. Och det gav ju utdelning;)



En bra dag!

Helgen lider mot sitt slut..

Jahapp, då börjar även denna helg lida mot sitt slut. Har haft en jättebra helg med många trevliga inslag! I fredags blev det en hemmamysarkväll med film och popcorn tillsammans med våra söta små. I lördags umgicks vi med familjen Mangård-Nyman större delar av dagen, både på förmiddan och sedan på kvällen med thaimat, snacks och film i form av Fast and furious 5 (riktigt bra!). Tuvastumpan var hos farmor för lördagsmys och övernattning men ville hem vid midnatt då hon vaknade av en puss från sin pappa (som tvärt var förbi där för att hålla snusabstinensen i schack till dagen därpå). Och idag har vi tagit det rätt lugnt, lekt, busar, myst, jag och Tuva har varit och tänt ett ljus på Johannas grav (var riktigt känsligt idag...älskade saknade lilla syster...). På eftermiddan har jag varit hos Carro på Me & I-party och tjattrat och fikat gott (även köpt två plagg till barnen), sen blev det middag hemma och ytterligare mys och lek med barnen och fram till nu, från att de somnade, har jag suttit och läst rättsfall, lagar, regler, paragrafer, ja you-name-it, så nu är jag slut i skallen och måste sova om jag ska orka upp och basgruppsarbeta med just detta imorgonbitti.

Hoppas att eran helg har varit bra! Godnatt.


Bild lånad från
Google.

Det var förövrigt väldigt fint på kyrkogården idag. Ljus och lyktor tända överallt. Idag har nog de flesta av oss någon vi älskar och saknar i tankarna. Jag skänker även en tanke till min farmor, farfar och morfar.

Mörkt.

Huvva vad detta mörker gör en trött! Det känns som att klockan är 20 och jag skulle inte ha något emot att gå å lägga mig nu. Jag är urusel på att skriva här i bloggen, och har varit det ett bra tag, men jag har inte haft lust därav få uppdateringar. Igår var jag och Tuva iallafall på bio här i Skelleftehamn och såg Nalle Puh. Tuva var mer än nöjd med sina popcorn och sin festis i vardera hand;) Hade tyvärr slut batteri på telefonen så kunde inte ta något kort. Efter bion hämtade vi Leon hos bonus farfar Tomas och faster Elin för att sedan åka vidare hem för kvällsfika och soffmys innan sängen.
Idag har jag gått förmiddag på skolan, vi håller på med Rätten i socialt arbete just nu, kommer att ha ryggskott innan denna kurs är slut då man ska släpa lilla-lagboken fram och tillbaka var och varannan dag:P Hämtade barnen kring 14 och då gick vi direkt till lekparken för lite bus! Barnen har just ätit och snart bär det av mot Solbacken för handling.


Nöjd liten kille i slänggungan:)