070928

En dag kvar, sen är man alltså 20 år. Shit vad åren går fort! Jag har tänkt vara duktig och städa idag, det kan ju inte se ut hur som helst här imorgon när vi får främmande ;-) Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, var lite småsugen på stan men jag har ingen bil och jag pallar inte att ta bussen så det får vänta till nästa vecka antar jag. Näe, nu ska jag ta tag i städandet annars är det lätt hänt att man "glömmer bort" det.
---
kl. 16.27,
Usch vad jobbigt det var att städa idag! Eller dammsugningen och det gick ju bra men att rensa garderoberna, fyfan! Men nu är det gjort iallafall, vilket känns skönt. Nu väntar jag bara på att Robin ska komma hem så att vi får äta nångång.

-Sofia

070926

Vecka 31 idag, det börjar närma sig men jag tycker ändå att det går för sakta. Jag har ju börjat köpa babykläder nu och det är hur kul som helst, men man längtar ju inte direkt mindre, håller på att spricka av längtan efter plutt*n! I förrgår inhandlade jag två bodies, två mössor och två par sockar, hur små och söta som helst! Och igår blev det en vinteroverall :-) Jag tror att jag och Robin ska fara en sväng på stan snart och shoppa lite mer, han vill nog också vara med och bestämma lite.

-Sofia

070920

9 dagar till min 20-årsdag,
76 dagar till det lilla miraklet :-)

-Sofia

070918

Idag har jag varit förbi Arbetsförmedlingen, känns skönt att det är bortgjort för jag var ju tvungen att fara dit nån av dagarna i veckan. Hade iallafall tur, fick träffa samma handläggare som jag hade när jag var dit i april i år och han kom ihåg mig så han hjälpte mig massor. Nu har jag gjort allt jag kan för att förhoppningsvis få ut mer än grundbeloppet av föräldrapenningen, nu är det upp till Försäkringskassan att räkna ut hur mycket det blir. Jag hoppas verkligen innerligt att jag kan få ut på en heltid, det skulle vara alldeles underbart och då behöver jag inte beskymmra mig om att pengarna inte ska räcka.
Ska snart skjutsa mammpapp till flygplatsen. Dom ska åka ner till Stockholm ikväll och imorgon bär det vidare av till Nice, Frankrike :-) Själv så ska jag nog en sväng på stan imorgon, ska kolla om lite höstsaker till lägenheten, nya gardiner, kuddar osv. :-)

-Sofia


070915

Igår blev det myskväll hemma hos Elina & Krille. Vi såg Shrek den tredje, kanske inte bästa kvallan men filmen var riktigt bra! Efter den satte sig våra datanördar oväntat nog framför datorn och smed planer om hur dom ska bli rika, haha, medans jag och Elina såg en massa avsnitt med American Idol. Sen vid två-tiden begav sig grabbarna över till våran lägenhet för att fortsätta med sina projekt så jag och Elina somnade på deras soffa. Sen vaknade vi kl. fem och då hade Krille fortfarande inte kommit hem trots att dom sa att dom bara skulle tvärprova några saker, som vanligt :-P Men då gick jag iallafall hem för att fortsätta sova i min säng så då fick grabbarna ge sig. Så idag sov jag nästan till halv tolv, sen har jag bara käkat och tagit det lungt, men snart ska jag ut på en prommis med Elina & William :-)
Robin är och jobbar nån timme idag också, min duktiga gubbe. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll men nått blir det väl alltid!

-Sofia

070914

Idag har jag tagit sovmorron. Sov ända till halv elva då Bea ringde och var sugen på prata, perfekt tid :-) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Robin är iallafall i stan och jobbar och är duktig så jag ska väl försöka göra nån nytta här hemma. Har btw haft en mardröm inatt igen, om Robin såklart. Typiskt att man ska drömma att han är dum hela tiden, inge kul, tur att det bara är drömmar!
Nu håller jag seriöst snart på att bli galen, jag måsteIkea och det är nuu! Jag har blivit värsta Ikea-freaken, tror inte att det går en dag utan att jag sitter och spärrar framför deras hemsida eller i deras katalog, och det finns så mycket jag vill ha! Om Robin är ledig nått nästa vecka kanske det blir en sväng, hoppas det :-) Näe nu ska jag ta och hitta mig något att äta, magen kurrar och plutten bökar på så det är bäst att fylla på skafferiet ;-)

-Sofia

070911

Imorse var jag hos BM, nu är hon äntligen tillbaka här i Skelleftehamn så det blev betydligt närmare att ta sig dit. Men det var riktigt tungt att stiga upp, skulle vara där kl. 09.00 vilket inte är så särskilt tidigt ändå, men med tanke på att vi inte kom oss från Elina & Krille förrän efter två igår natt så hann jag inte få speciellt många sovtimmar :-P Det gick iallafall bara bra på kontrollen, allt såg och lät bra vilket alltid är en lättnad. Nästa kontroll är om tre veckor men jag ska dit en kortis om två veckor också bara för att mäta magen, se så att den växer enligt kurvan osv :-)
Har just sett film med Bea & Malin, en Disney, alltid lika mysigt ;-) Robin är och jobbar eftermiddag idag här i stan så jag ska över till Elina och se Idol med henne sen :-)

-Sofia

070907

Det blev ju bara en kortvecka för Robin nere i Särna, han kom hem redan i onsdags för nu är dom visst klara därnere. Så nu i veckan och nästa ska han jobba här i Skellefteå :-) Igår jobbade han eftermiddag så jag spenderade dagen med Elina, Krille & lilla William. Vi var och hämtade deras soffa och dolade på lite i lägenheten, sen kom Robin dit när han slutade på kvällen och då spelade vi lite tv-spel och såg film :-)
Imorse vaknade jag av ett sms från Elina vid halv tio tiden, och hon undrade om jag ville följa henne och William på en promenad, så jag slängde på mig kläderna och gick ut. Det var jätteskönt ute, man kände verkligen att man vaknade till. Jag var ute och gick i förrgår också med Bea. Vi tog oss en riktig långpromenad, det borde man verkligen göra oftare för det är så skönt och mysigt, och man behöver verkligen friskluften!

-Sofia

070904

Idag har jag haft en riktig slappardag. Jag har bara legat och lyssnat på musik, löst korsord och suttit framför datorn. Känner mig ganska lat men samtidigt så behövde jag verkligen det. Ikväll blir det att se Idol hos Elina & Krille, det ska bli trevligt :-)
Idag är det tre månader kvar av väntan, 92 dagar för att vara exakt (enligt BF), jag hoppas verkligen att tiden kommer att gå fort för nu längtar vi så mycket :-)

-Sofia

070903

Jaha, då var man ensam igen då. Näe, riktigt så allvarligt är det inte men Robin har farit ner till Särna igen och det är alltid lite jobbigt. Han vet inte än hur länge han blir därnere, antingen till torsdag eller nästa måndag skulle jag tippa, men det återstår att se. Idag var jag på det tredje föräldrautbildnings mötet, och idag var det två kvinnor från försäkringskassan som berättade om föräldrapenning osv. Tycker att allt det där med ersättning är så himla krångligt men idag blev det faktiskt lite klarare för mig. Det enda jag saknar nu är att få veta hur mycket jag kommer att få ut under min mammaledighet.
Gääsp! Nu måste jag ta och krypa till kojs innan jag somnar här framför datorn. Det blir att ligga och krama om Robins täcke så att det känns som att han ligger bredvid mig, nästan iallafall. Miljoner slängpussar ända bort till honom!<3

-Sofia

070901

Oj, är det redan september? Gud vad tiden går fort, det var ju nyss juni? Men det gör mig inget att sommaren är över, tvärtom, jag längtar efter hösten. Jag tycker att det är mysigt nu när kvällarna är mörkare och lite kallare :-) Jag är jättesugen på att höstinreda lägenheten, måste nog börja med det snart. Köpa nya gardiner, kuddfodral, dukar osv., sen så känner jag på mig att det kommer att gå åt många ljus i höstmörkret så det blir att bunkra upp med det ;-)

-Sofia