Sålt!

Idag blev budgivningen på lägenheten klar! Den starade i måndags på 250 000 och slutade idag på 310 000! Och yes, vi är nöjda!:P Man hoppas ju alltid på så mycket som möjligt men jag hade då inte ens vågat gissa något i närheten av den summan så det känns kanon!

Igår fick jag fynda (händer inte ofta!) något som gjorde min dag, min vecka, min månad. Har spanat på en tapet till Leons rum (i nya huset) men har velat lite fram och tillbaka med tanke på priset. Tapeten heter "Dotty" och kommer från Ferm Living och ligger på drygt 500:- rullen (inte värst men långt ifrån gratis).


Så ser den ut!

Uppdatering

Tänkte ge er nykfikna en liten uppdatering på lägenhetssäljarfronten. I veckan har det varit visning både måndag och onsdag, och det resulterade i 15 nyfikna par! Idag ringde mäklaren och uppdaterade, hon hade fått tag på 13 av de som kollat och 8 stycken har ett seriöst intresse! Blev helt paff när hon sa det, så nu håller vi tummarna för att några av dom hakar på och budar uta fan;)

Andas ut!

Då var tentan avklarad och även visningarna på lägenheten. Den första var i måndags då det kom 13 par(!) och idag kom 5 (varav 3 återkommande). Så nu väntar vi med spänning! Mäklaren skulle börja ringa runt till alla imorgon så vi får se om vi får veta mer imorgon:)



Tentadax!

Ja imorgon gäller det, andra tentan ska skrivas! Känner mig faktiskt ovanligt lugn trots att jag inte känner mig hundraprocentigt inlärd. Har dock pluggat flera dagar nu så något måste ju ha fastnat? Wish med luck är ni söta:)

Nu ska jag sova några timmar så jag är relativt pigg och alert imorgon.

Tävlar om en...

Jag är med och tävlar om en superfin Box Bunny hos Innovation & inspiration :)




Skulle vara SÅ kul att vinna! Brukar dock inte ha den turen på min sida:P

Bäst!

Grattis till världens bästa syster som tagit körkortet idag!!
DU ÄR BÄST! Fast det är du alltid! ♥


Ute på hemnet.se

Nu ligger vår lägehet (radhus) ute till försäljning på hemnet. Känns lite småkonstigt att se sitt hem ligga där, där kollar man ju bara på andras hem:P Nu är det bara att hålla tummarna för att många kommer på visningarna den 21 och 23 mars, och att någon nappar såklart! Kan ju bara tillägga att vi har trivits och trivs jättebra här på området. Det är verkligen en bra plats för barnfamiljer, med stora grönområden, många lekparker, lugna kvarter och få bilvägar att oroa sig för. Det har varit en perfekt "mellanlandning" från en 3:a på tredje våningen till villa!:)


Någon annans blivande hem.

Skönt!

Äntligen har jag fått tag på mitt tentanummer som klantiga jag lyckats glömma bort! Hade dock rätt nummer i mina aningar men nu vet jag då med säkerhet att jag blev godkänd, till och med Väl Godkänd! Känns skönt:)

Arg!

Igår morse kom vår beställda duschkabin med hemleverans av DHL. Vi tog hemleverans för att slippa hyra släp och allt, och för 149:- kändes det värt det. Men det fick jag ångra igår. En yngre kille och tjej kom med lastbilen och började lasta av (än så länge såg allt bra ut), de drog lastpallen mot våran ingång till gården men släppte av den vid postlådan. Jag tänkte att de skulle fixa nått annat att förflyttade den vidare in på gården med MEN ICKET! De satte sig i lastbilen OCH KÖRDE IVÄG! Där stod jag helt ensam, med en sambo påväg till jobbet och en lastpall med en duschkabin på 100kg som blockerade halva cykelvägen!! Vad fan?! Jag fattar att hemleverans inte betyder att de bär in den på plats i huset men fram till dörren ska den fan komma! Inte mitt på cykelvägen utanför!! Som tur var kom snälla fastighetsskötarna Lorentz och Christer och bar in den åt mig:) Sen ringde jag och uttalade min besvikelse på leveransen!

Så, nu fick jag skriva av mig det:P