Första natten

Ikväll sover Leon för första gången i sitt nya rum, och i sin storsäng! Han hann springa upp några vändor innan han själv insång att det inte var lönt. Han fick inviga sängen trots att jag ännu inte hunnit måla om den, men det kommer:P


Sover sött!

På hemmaplan

Nu är vi hemma efter vår lilla semstertripp, som blev längre än planerat. Jag skrev ett inlägg för någon dag sen men det verkar verkar lyas med sin frånvaro? Hur som helst, vi får mot Lycksele i torsdags, käkade god mat, badade, sov i stora lyxsviten, käkade hotellfrukost, matade älgar och red på hästar på djurparken. Sen var tanken att vi skulle hem igen men färden fortsatte mot Övik för camping nära Skuleberget, som jag och Robin besteg! Barnen var med farfar på campingen medan vi klättrade ca 285 mvh. Det var ashäftigt! Det ska jag göra igen! Vi satsade på stort och tog den svåra vägen trots skylten "Klättringsvana krävs". Vilken upplevelse! Jag som i vanliga fall är sjukt höjdrädd var inte ett dugg orolig trots att det på vissa ställen var lite läskigt med "överhäng" osv. Rekomenderas att testas iaf:)
Dagen efter bar det vidare mot Birsta (Sundsvall) och ikea stod såklart på schemat! Iaf för mig, Robin gav upp rätt fort så han och Leon gick på grabbaffärer istället:P Efter det åkte vi tillbaka en bit och bodde på en camping i Norrfällsviken två nätter och vi hann desutom tillbaka till Birsta fler gånger:P
Med en fullproppad bil och trötta barn anlände vi på hemmaplan igår efter 23, och innan allt var ur- och uppackat var klockan närmare 02. Barnen vaknade i vanlig ordning vid 9 trots många sena kvällar men det är väl så det ska vara när man är på semester:)

Ska försöka fixa över lite bilder från trippen till datorn ikväll när lugnet har lagt sig;)

Fonden på plats!

Ikväll har världens bästa pappa varit här och hjälpt mig med fondväggen i Leons blivande rum. Det blev kanonbra! Men det kan väl inte bli annat när världens bästa och noggrannaste hjälper till;) Tack pappa!

Ett litet smakprov kan ni få. Är en hel del jox kvar med både tak- och golvlister som ska inhandlas, kapas och sättas på plats, vägguttag och en dörr:P


Tapet Dotty från Ferm Living

Lite pics:)

Fyrhjulingsrace, konst, takbygge, vänner och glada underbara barn!

Tisdag

Jag måste bli bättre på att lägga över bilder från kameran och mobilen på datorn! Vi har haft en massa bus och skoj den senaste veckan, trots ett garagetaksbyte mitt i allt. Robin är verkligen superduktig! Nu ligger taket på plats men det saknas lite småsaker plus att skruva upp stuprännorna.
Ikväll har jag målat sista vändan i Leons rum så imorgon ska jag ringa och boka pappsen för en tapetserardag inom kort, så fondväggen kommer upp;)

Imorgonbitti ska vi iväg till stan och köpa en ny tvättmaskin (våran gamla i huset luktar APA!), och även en torktumlare, guud så skönt har längtat efter dagen då jag får ha en egen:P

Nu fortsätter kvällsmyset sen väntar sängen! Godnatt.



Start: garagetak

Idag har jag haft världens längsta släp efter bilen. Jag har nämligen varit i Ersmark och hämtat det nya plåttaket till garaget, och under tiden höll snickarn min på hemma på höga höjder. Takbygget fortsätter imorgonbitti, det måste bli klart innan vädergudarna väljer bort dagar som denna mot blötare.

Ikväll har Elina varit här:) Det blev en inlinesrunda och sen tv, prat och lite gott!


Nu väntar sängen om man ska orka med morgondagens ståhej också;)