Juletid,

Jag vet, jag är värdelös på att skriva nu men jag känner verkligen inte för det. Vi får se om lite "ledighet" härifrån ger tillbaka skrivarglöden.
Nu är julen här, jag och Robin har just firat 4 år tillsammans och Tuva är underbarare än någonsin så det kan inte bli mycket bättre just nu! :)


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
önskar Tuva!

fargadelinser.com

Jag har alltid velat prova ett par färgade linser men aldrig vågat beställa men NU har jag ett yppeligt tillfälle. Gick in på fargadelinser.com idag och upptäckte detta! Ta chansen ni också kära bloggare :P


Tar igen,

Nu känner jag att jag har lite skrivande att ta igen. I torsdags var vi i skelleftehamn och hämtade de sista grejerna på vinden (haha snabba, vi vet!). Jag min optimist, trodde att det bara var lite kvar men när vi väl kom dit så insåg jag att Robin hade haft rätt, det var med andra ord rätt mycket saker, men vi var effektiva så det gick rätt fort ändå. Tuva var hos farmor Kerstin så det underlättade verkligen! Senare på kvällen kom Elina och William till oss och sov över. När barnen hade somnat så gjorde vi det vanliga, såg tv, pratade barn, hus etc etc, ni vet ;)
Igår så blev det en sväng på stan med våra övernattande, vi var på jakt efter julklappar. Jag kan väl inte påstå att jag var speciellt effektiv men Elina hittade en hel del :) Efter stan blev det gärnet hem för att byta om innan vi skulle på julbordet på pappas jobb. Mmmums så gott det var! Det tyckte Tuva också, men säg nått som vårat lilla matvrak inte äter :P När vi hade käkat klart så for vi hem och hämtade lite övernattningssaker åt Tuva som skulle sova över hos mormor och morfar, tänkte att jag och Robin skulle få en kväll för oss själva, var ett tag sen sist. Tuva var då supernöjd över att få vara på Morön och hade knappt tid att vinka oss hejdå :P Vi for en sväng till Sandra och Peter, och väl där så fick vi ett ryck så vi målade deras vardagsrum! Det gick jättefort när vi var så många och det var skitkul :) När vi väl kom hem så blev det mys framför tvn till långt in på natten, men som tur var så behövde vi ju inte stiga upp så tidigt :P
Nu är jag iallafall hos mammpapp, Robin släppte av mig där innan han for till sin mamma och skulle hjälpa Tomas att lägga golv. Tuva sover nu och jag har suttit med pappa och sett längdskidåkning på tv, ska nog fortsätta med det nu :)


En spansk liten góbit,

Tänkte bara lägga ut ett kort litet inlägg innan det är dags för sängen. Eller inlägg och inlägg, det är en bild jag ska lägga ut för Elins skull (min brors tjej). Det är nämligen så att Tuva fick en skitsöt klänning av henne när hon fyllde år som hon hade köpt i Spanien, så jag tänkte bara lägga ut en bild och visa hur bra den passade och hur otroligt söt Tuva blev (som alltid). Alltid kul med kläder som inte alla andra barn har :)


En nyvaken, manekängande sötpropp!

The weekend,

Tänkte göra en liten sammanfattning av helgen som varit. I fredags blev det en sväng på stan för mig och Tuva i sällskap med Elina och William. Skulle köpa julklappar men det blev julkläder till Tuvaluva istället, skitsöta! Efter stan beställde vi kinamat och for hem till oss och åt (grabbarna också förstås). Sen blev det myskväll framför tvn för min och Elinas del och cubasekväll för Robin och Krille (en helt vanlig fredag med andra ord) :P På igår på dan kom min bror med familj på besök för att gratta Tuva, sen kom även min morbror och en av mina småkusiner :) På kvällen hade vi inget att göra, och inte Elina och Krille heller så vi for till dom och spenderade en "helt vanlig lördag", haha! Och idag har vi varit hos Sandra och Peter större delen av dagen :) Just ja, Robin har även skrubbat toagolvet uppe med t-röd idag så det blir förhoppningsvis att måla det imorgon. Spännande!

Nä nu är det bums i säng som gäller för oss om vi ska orka med en kanske morgonpigg liten tjej ;)


1-årstjejen :)