GOD JUL


God jul & gott nytt år!


Stadig kille,

Lillgubben har ju som varit lite av en "storkille" ända sen han föddes. Vid två veckor vägde han 5315g och veckan därpå hela 5900g, vilket innebar en kraftig stegring på kurvan. Idag var det dags igen och jag gruvade mig nästan för hur mycket han skulle ha hunnit gå upp nu de två senaste veckorna. Själv så tippade jag på att han skulle väga dryga 7kg men till min förvåning så vägde han "bara" 6620g, vilket nu innebär att han är tillbaka på sin ursprungslinje. Det känns skönt, vill ju gärna orka bära på han ett tag till:P


Guldklimpen


5 år,

Idag är det 5 år sen vi träffades. 5 år sen jag träffade dig för första gången efter många och långa msn-konversationer. 5 år sen jag föll pladask. Det var inte många som trodde att vi skulle vara något långvarit, kanske mycket med tanke på hur olika våra liv hade varit fram till vi träffades, men där fick dom. Se bara på oss. Efter 5 år älskar vi fortfarande varandra, trots våra brister, vi bor i radhus och har två helt underbara barn tillsammans. Jag skulle inte byta mitt liv mot något älskling, du vet att det är du och jag föralltid!

Älskade barn!

Tänk att jag har haft turen att få två friska, vackra och underbara barn. Vad mer kan man önska sig? Jag fortsätter att vara dålig på att uppdatera, sitter inte vid datorn överhuvudtaget, har ingen lust med det. Men jag kände dock att jag ville skriva lite om barnen, som för övrigt fortsätter att växa som ogräs. Tänk att Tuva redan har hunnit bli 2 år, stora damen, och Leon som blev 1 månad igår! Oj oj oj, i den här takten har dom tagit körkort, gått ut skolan och flyttat hemifrån innan jag hunnit blinka.

Älskar er!

...

Här har det inte skrivits på ett tag och så lär det förbli ett tag. Hemska saker har hänt som gör att man inte direkt känner något sug efter datorn överhuvudtaget. Barnen mår bra och växer som ogräs iallafall, gud vad jag älskar dom!



Är det någon som kan klara det här så är det du! KÄMPA!