Uppdatering

Är visst inte så bra på att uppdatera! Har iallafall börjat jobba på allvar på hemtjänsten nu i veckan och det rullar på bra, är faktiskt ganska kul. Tuva pratar som aldrig förr, nu är det två- och treordsmeningar mest hela tiden, tom en fyraordsmening idag, blev helt chockad! Hon är så duktig lillstumpan:)
Imorgon gör jag sista passet för veckan, ska bli skönt att vara ledig i helgen när Robin är hemma. Sover hos mammpapp ikväll då jag jobbat till 21 ikväll och börjar om igen imorgon 8.

Nu är det hög tid för sängen, ska bara lägga upp en bild på magen att jämföra med Tuva-magen. Går in i v 22 imorgon, tiden går ändå ganska snabbt nu iaf:)

             
v.21, bebis nr 2                     v.21 Tuva

Leos Lekland!

Imorse bestämde vi oss för att ta en tripp till Umeå och Leos Lekland. Ingen av oss hade varit där tidigare men vi hade hört att det skulle vara rena paradiset för barn. Det var det verkligen. Tuva stormtrivdes, vi var där i drygt 3 timmar och hon satt inte still en sekund. Det klättrades, hoppades, cyklades, åktes rutschkana om och om igen, det var verkligen superkul, även för mig och Robin:P
Vi hade tur för Elin och Edwin skulle dit idag också så då fick kusinerna leka med varann en stund och sen blev vi bjudna på middag hos dom innan vi åkte hem igen.

Det blir definitivt att fara dit igen  åsså håller vi tummarna för att det öppnar här i Skellefteå till hösten!

Fullt ös!



Helgen

Helgen har varit ganska fullspäckad, i fredags gick syrran ut 9an (kan inte fatta att hon ska börja gymnasiet!) och i lördags var det dop för Rasmus (och hans samåldriga farbror) i Kåge. Efter dopet for vi hem och packade ihop lite saker och begav oss vidare till Norsjö som bjöd på bilträff. Jag och Malin tog igen lite förlorad tid medan resten av gänget (förutom barnen) åkte raggarbil:)

Och magen växer och mår bra, igår fick Robin känna sparkar för första gången:) Det är så himla mysigt att det börjar kännas så tydligt nu, det gör  verkligen att det känns ännu mer verkligt:) Det ska bli kul och se hur Tuva reagerar på mammas sparkande mage när dom blir ännu kraftigare! Lillgummans som förövrigt har öroninflammation IGEN! Tredje gången på 2 månader! Känns som att hon dricker penicillin oftare än hon dricker mjölk stackarn. Men nu skickade läkaren iaf en remiss upp till Öron på lassa så vi får se vad dom säger när dom hör av sig, om det blir att sätta in rör eller nått.

Nu ska jag sätta på en tvätt och fixa lite frunch, då jag är den enda som är vaken i huset! Tuva vaknade strax efter kl 8 så jag hämtade henne till våran säng men orkade inte stiga upp, så hon tjollrade på ett tag men sen gav hon visst upp och somnade om igen;)

Ett litet äventyr!

Idag tog vi ett impuls beslut och begav oss mot Piteå för att bada. Det var år och dar sen vi var på havsbadet sist och det blev Tuvas premiär idag. Det var jätteroligt och mysigt att bara fara iväg lilla familjen, och Tuva tyckte att det var jättekul att åka vattenrutschkanor;) Vi badade väl i drygt en timme och sen var alla tre helt slut:P

Robin for iväg mot jobbet för ungefär en halvtimme sen, han har väl en sisådär 5 timmar i bilen framför sig. Skönt att han har fått ett nytt skift så nu kommer han hem redan på onsdagkväll :)

Nu ska jag roa min söta lilla tjollerkuse som för tillfället roar sig med att klättra på fönsterbrädorna bakom soffan:P Ha en bra kväll!