Helgen

Helgen har varit ganska fullspäckad, i fredags gick syrran ut 9an (kan inte fatta att hon ska börja gymnasiet!) och i lördags var det dop för Rasmus (och hans samåldriga farbror) i Kåge. Efter dopet for vi hem och packade ihop lite saker och begav oss vidare till Norsjö som bjöd på bilträff. Jag och Malin tog igen lite förlorad tid medan resten av gänget (förutom barnen) åkte raggarbil:)

Och magen växer och mår bra, igår fick Robin känna sparkar för första gången:) Det är så himla mysigt att det börjar kännas så tydligt nu, det gör  verkligen att det känns ännu mer verkligt:) Det ska bli kul och se hur Tuva reagerar på mammas sparkande mage när dom blir ännu kraftigare! Lillgummans som förövrigt har öroninflammation IGEN! Tredje gången på 2 månader! Känns som att hon dricker penicillin oftare än hon dricker mjölk stackarn. Men nu skickade läkaren iaf en remiss upp till Öron på lassa så vi får se vad dom säger när dom hör av sig, om det blir att sätta in rör eller nått.

Nu ska jag sätta på en tvätt och fixa lite frunch, då jag är den enda som är vaken i huset! Tuva vaknade strax efter kl 8 så jag hämtade henne till våran säng men orkade inte stiga upp, så hon tjollrade på ett tag men sen gav hon visst upp och somnade om igen;)

Kommentarer
Postat av: Bea

Ja det kanske vi skulle göra :) Ska på BVC antingen imorn eller på onsdag, kan kolla det! (Sitter uppe och är för lat för att gå ner och kolla på papperet ;P)

Ja visst är det galet att dom gick ut nian! OCH ska börja gymnasiet! Det känns ju som att vi gick nyss! Vad blir det för program för Marran?

Postat av: elin

Stackars lillgumman! Får hoppas ni har tur och får en remiss INNAN semesterstängningen. Så mysigt att nu Robin får vara med om det magiska :)

2009-06-16 @ 18:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback