Dagens goda gärning - Rattfyllerist gripen!

Ikväll när vi satt i soffan hörde vi hur en bil sladdade runt här utanför på våran parkering och när sladdandet aldrig avtog och det började tutas och ha sig så var vi ju tvugna att titta ut genom fönstret. Och vad får vi se, jo en dåre som kör runt runt och sladdar sönder föreningens grusparkering, tutar som en idiot OCH SITTER OCH DRICKER ÖL UNDER TIDEN!! Vi ringde självklart polisen på studs och berättade vad vi såg, vad det var för bil, reg.nr osv. och dom skickade en bil direkt. Dåren hann dock ge sig av innan dom kom fram så vi kunde bara säga åt vilket håll han körde men som tur var så fick dom fast honom innan nått hemskt hann hända! Man tänker ju direkt på barn som kan vara ute och leka och på vad som kan hända med dom! USCH! En polis kom iallafall förbi hit lite senare ikväll och visade bilder på mannen som dom hade gripit och det var han! Det känns så jäkla skönt att vi upptäckte han och att han kunde gripas! Man undrar ju vad fan det är för fel på människor som sätter sig i bilen och kör när dom är drogpåverkade, fy fan säger jag bara! Nä, nog pratar om detta, ni får väl hålla utkik i Norran imorgon.

Och lillgumman våran som fortfarande är febrig. Idag har hon haft nämare 40 grader, alvedonsupparna hjälper men direkt dom slutar verka så går febern upp igen. Hon kändes iallafall lite svalare nu när hon la sig för natten men vi får se hur hon mår imorgon och fortsätter febern att vara lika hög så far vi in på lassa med henne så får dom kolla om det är nått på tok (vilket jag inte tror men man blir ändå nojig!) Kanske är det mer tänder på gång eller nått, det återstår att se. Hon har då fått i sig all mat som vi har gett henne idag så det känns skönt för hade hon inte det så hade vi inte suttit här hemma kan jag lova!


Lillsjuklingen myser med mamma!

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilken tur att ni såg det och att de fick tag i honom.. Man vill inte veta vad som hade kunnat hända!



Hoppas Tuva blir frisk snart!

Postat av: Lena

Det är så tragiskt, men sant. Förstår inte riktigt hur man tänker när man är full/drogpåverkad och sätter sig i en bil, tur ni fick fast honom!



Fina bilder på dig o Tuva! :)

2008-06-30 @ 11:46:39
URL: http://leniisalwaysforever.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men vilket stolpskott! Fy f*n vad man blir sur! Ursch! Hoppas att han lär sig en läxa och att han aldrig gör om det igen!



Hoppas att Tuva börjar må bättre, inge kul med feber som inte vill ge sig : ( Men du vännen vi borde ju ta och hitta på ngt snart : )?

Kramar

2008-06-30 @ 12:04:48
URL: http://jennnyer.blogg.se/
Postat av: erika

läskigt det där med dåren o bilen! låter helt galet ju!

2008-06-30 @ 23:58:54
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Susanne

Var de typ runt 9 kanske?

Patrik hade nämligen mött en polisbil med blåljusen på när han körde in till stan för att hämta mig...

Fast nu när jag tänker efter så tycks jag med ha hört tutande...men de kanske inte var de....hum..

2008-07-01 @ 00:57:09
URL: http://susannemollwing.blogg.se/
Postat av: elin

Men Tuva då, se till att bli frisk! Vilka idioter det finns alltså, då är det tur det finns människor som ni. Man vill inte tänka på VAD som hade kunnat hända om han tog sig utåt vägen..! Alla guldmedaljer åt er! :)

2008-07-01 @ 18:36:48
URL: http://mejelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback