Stackars Tuva!

Hon har det inte lätt våran lillgumma. Sedan hon hade öroninflammation för ca 3 veckor sen har hon hunnit få ögoninflammation, feber med tillhörande prickar, och sen i förrgår natt misstänkt krupphosta (skällande hosta). Så igår fick vi en akuttid på VC och där fick hon utskrivet hostdämpande medicin för det och då konstaterades även att öroninflammationen har kommit tillbaka så det blev en penicillinkur till!
Tycker så synd om henne, hon hinner bara på dagis nån dag och sen är det något nytt som har "hoppat på" henne, snacka om att hon är en som en svamp, men det är väl så det är första dagisåret så det är bara att stå ut. Känns bara så dumt att tvinga i henne en massa medicin när hon blir så ledsen, men vad gör man. Det är allt från ögonsalva och öronpenicillin till hostdämpande och alvedon, huvva! Tur att hon är duktig:)



Idag är det exakt en vecka kvar till ultraljudet och det pirras mer och mer i magen! Vill bara få veta att allt är bra med pyret så att man kan slappna av och riktigt njuta av graviditeten:)

Måste ju även säga stort grattis till Elin och Johan som äntligen fick sin lilla Melvin för några dagar sen!:)

Kommentarer
Postat av: Louise

Nej men stackarn, ge henne en krya-på-dig-kram från oss!



Och vad spännande med ultraljud! Gissar att graviditeten går lite snabbare den här gången?;)

Postat av: elin

Tusen tack vännen! :)

2009-06-03 @ 18:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback