59,

Ett tiotal mindre, 59 dagar kvar tills lillebror är beräknad att komma ut till oss:) Han får gärna göra som sin storasyter och flytta ut en vecka tidigare, eller varför inte två, bara han är redo så är han mer än välkommen:)

Ikeatrippen gick kanon och Milo var snäll hela dagen. Självklart plockade vi på oss lite mer än tänkt men det måste man få göra när man är där;) På hemvägen insåg jag att av alla sjuttielva saker jag köpte så var endast två till mig, resten var till Tuva:P Men så är det när man har fixat och gjort om i hennes rum, då vill man uppdatera lite saker.
Idag ska vi hämta hem hennes storsäng som står redo i mammpapps garage. Dom kommande kvällarna lär bli en utmaning men det känns skönt att det är ca två månader kvar innan lillebror kommer och innan dess ska nog våran "stortjej" ha fått kläm på det:)

Kom på igårkväll att vi hade tid på Öron-näsa-halsmottagningen idag kl 9, så det var bara att ställa klockan och kliva upp. Vi skulle dit så dom fick kika i Tuvas öron (efter tre öroninflammationer i vår/sommar) och allt såg bra ut. Dom sa att efter 4-6 inflammationer på ett år så överväger dom att sätta in rör i öronen så vi får väl se och hoppas att hon slipper någon mer iår.

Nu ska jag fixa lite lunch innan lilla tjohalia vaknar och sen ska det skruvas upp fönsterbrädor så att blommorna få komma på plats:)


Kommentarer
Postat av: Bea

Jag antar att det är du som har skickat kommentaren?

Haha, ja det var ju bara ren tur att vi träffades på vägen! Vi hade just stannat för förarbyte, så såg vi er komma körandes förbi! Vilken slump!



Näe, såg inte er. Men visste att ni skulle dit. Tänkte att ni kanske redan var klara när vi kom vid 14-tiden. Det blev en Trollsta (sideboard/tv-bänk), skitfin :) Kul att ha nåt som typ ingen annan har som man känner, den är ju lite egen :)

Postat av: Bea

Haha, jo det blev självklart den gula! :P



Aj då, ja det är som nåt som går nu! Nästan alla ungar har en 11 under snoken. Det har väl med alla skolstarter att göra :P Inte lätt att vara liten och mottaglig för en massa virusar!

Jo det är lite bättre med Thea, ska nog få fara på förskolan imorgon :)

2009-09-08 @ 19:50:02
URL: http://beeatriice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback