Målar-il :)

I söndags kom Elina hit och hjälpte mig måla vardagsrummet. Det blev jättebra och med lite saker på plats. nya gardiner osv så blev det som ett helt nytt rum. Nu vill man sittar och mysa härinne, det känns mycket varmare och mysigare, nu fattas bara fondväggen, den nya tvbänken (som vi dregglar efter från Mio) och en byrå (eller liknande) men det är en helt annan femma;)

Idag har Tuva dagispremiär, hon har ju inte varit på dagis sen före sommaren och sen ställde ju vattkopporna till det  för henne när hon egentligen skulle ha börjat. Det gick då superbra att lämna henne, hon ville att jag skulle följa in men hon började då leka direkt och hon var inte sen på att haka på de andra barnen på fruktsamling så det var ett bra tillfälle att pussa henne hejdå och gå hem igen.
Sen jag lämnade henne har jag hunnit sälja en av Robins "gamla" skolböcker, (ingen som är i behov av en Rättskunskap & juridik-bok eller Historia A?) slitit lister, maskerat och börjat måla i Tuvas rum. Är snart dags för andra vändan på ena fondväggen så det ska bli spännade att se hur det börjar arta sig, men bättre än rosa blir det definitivt! Känns lite synd bara att jag inte kan måla den andra väggen samtidigt (vilket iofs är mitt eget fel då jag bestämt tvingade Robin att spackla vissa delar av den igår pga små ojämnheter) men när första väggen är torr ska jag sätta igång med slipandet och förhoppningsvis blir den målad ikväll:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback