Mysiga dagar

Igår när Emelie skulle få hämtning efter tre nätter på Hotell Kvisten (som Elina så fint brukar kalla det) så bestämde vi oss för att haka på dom hem till Norsjö. Vi gjorde ett stopp i Båthustjärn(?) för att svalka oss i vattnet och Tuva badade som aldrig förr. Hon hittade en hundkompis som också älskade att bada och hon roade sig med att "skaka av sig vattnet" på oss på stranden, precis som hundar gör. De senaste dagarna har hon kommit på att det är kul att härmas, hon härmar i princip allt man säger och gör. Tokunge!:)
Det blev övernattning i Norsjö och idag på förmiddan kom mor och syster och hämtade mig och barnen för en dag på Lycksele djurpark med brorsan plus familj. Barnen har varit så snälla och glada och Tuva har varit duktig och haft trosor hela dagen utan en enda olycka! Sen igår har vi börjat köra stenhårt, NU ska hon bli blöjfri! Efter en dag fullproppad med djur, bus och karusellåk så var vi förstås tvungna att avsluta Lyckselevistelsen med ett Dollar Store stopp. Fick med mig lite smycken och en kavel därifrån:P
Önskar att jag kunde lägga upp bilder från dagen men det får bli en annan dag, kanske imorgon, för det var Martina som agerade fotograf så bilderna finns inte tillgängliga just nu, men några bilder från badet igår kan jag bjuda på iallafall.



"Jättemysigt är det här!" /Tuva

Kommentarer
Postat av: Bea

Tack, det är helt sjuuukt vad tiden går fort :)

Näee, Kim sköt vagnen typ hela dagen! Vi gick inte så fort heller, hann man pausa lite. ;) Hade ni syskonvagnen?! Kram

Postat av: Bea

Hehe, eller hur! Meen, den lillspinkisken :P Han fick sig ett träningspass iaf ;)

2010-07-14 @ 08:07:21
URL: http://beeatriice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback